Το ταξίδι μας

Οι ρίζες της οικογένειας Γαβριηλίδη βρίσκονται στην ιστορική και γεμάτη μεθυστικά αρώματα και γεύσεις Σμύρνη.  Την μητέρα όλων των γεύσεων.

Το 1978ο Μανώλης και η Ρένα Γαβριηλίδη, άνοιξαν το 1ο κατάστημα στο Πέραμα από όπου ξεκινάει αυτή η υπέροχη γευστική διαδρομή.  Το 1984 το κατάστημα μεταφέρεται σε ένα νέο, μεγαλύτερο και πιο κεντρικό χώρο, στη Λ. Δημοκρατίας 94 στο Κερατσίνι.  6 χρόνια αργότερα το όνειρο για το 1ο ιδιόκτητο κατάστημα γίνεται πραγματικότητα και στεγάζεται στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 19.

Μέσα στα εργαστήρια μας, ξεδιπλώθηκαν από την πρώτη στιγμή η τέχνη, το μεράκι, η μαεστρία και η αγάπη για το εξαιρετικό ψωμί και το λαχταριστό γλυκό.

Ακόμη και σήμερα, 35 χρόνια μετά, κάθε μέρα δημιουργούμε με το ίδιο ακριβώς μεράκι και το ίδιο πάθος όλα μας τα προϊόντα, από την πιο απλή συνταγή μέχρι την πιο πολύπλοκη κι απαιτητική.

Τα τελευταία χρόνια, στο τιμόνι της επιχείρησης βρίσκονται τα παιδιά της οικογένειας : Σπύρος, Γεωργία και Μάριος, καθώς επίσης και η μητέρα Ειρήνη.

Με την νέα γενιά λοιπόν στο τιμόνι, τον Δεκέμβριο του 2010 ανοίγει το νέο κατάστημα Γαβριηλίδης στην οδό Αγχιάλου στον Πειραιά και τον Απρίλιο του 2013 πραγματοποιείται η επιστροφή στα παλιά γνώριμα λημέρια και ένα νέο κατάστημα Γαβριηλίδης ανοίγει ξανά στη Λ.  Δημοκρατίας 94  στο Κερατσίνι! Δύο νέα καταστήματα, που πραγματικά στολίζουν την περιοχή. Δύο νέα βήματα που ήρθαν για να παντρέψουν το σύγχρονο design με την παράδοση του άρτου και του γλυκού.

Έχοντας κληρονομήσει την μεγάλη αυτή ευθύνη για την ποιότητα των προϊόντων απέναντι στον κόσμο  που καθημερινά δείχνει την εμπιστοσύνη του στην οικογένεια Γαβριηλίδη, δίνουμε τεράστια προσοχή στην επιλογή των α΄ υλών, στην επιλογή των πλέον σύγχρονων μηχανημάτων, στην εκπαίδευση του  προσωπικού μας στην τέχνη της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, αλλά και στην τέχνη της υψηλής εξυπηρέτησης του πελάτη,  καθώς και στη διατήρηση των τιμών μας σε πολύ φιλικά επίπεδα.

Έτσι λοιπόν, εδώ και 35 χρόνια συνεχίζουμε το επιτυχημένο μας ταξίδι στη γεύση, συνεχίζουμε να σας συντροφεύουμε καθημερινά με τα αρτοποιήματα και τα γλυκά μας, συνεχίζουμε να φροντίζουμε για εσάς ώστε να  έχετε πάντα το πιο αγνό και φρέσκο προϊόν και σας περιμένουμε για να ταξιδέψουμε και να δημιουργήσουμε μαζί νέες ιστορίες πασπαλισμένες με αλεύρι και ζάχαρη.

 

Επισκεφτείτε τα καταστήματά μας

katastima-1b
Χρυσοστόμου Σμύρνης 19,
ΤΚ 18755 – Ευγένεια, Κερατσίνι
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 4328361
image001
Αγχιάλου 233 & Καλοκαιρινού,
ΤΚ 18546 – Πειραιάς
Τηλ. Επικοινωνίας: 211 0153518
image006
Λ.Δημοκρατίας 94,
ΤΚ 18755, Κερατσίνι
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 4317464